Werknemer

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures maar heeft u geen tijd om elke keer onze website in de gaten te houden? Volg ons op Facebook! Ook hier worden al onze vacatures naar buiten gebracht!

Intercedent/backoffice - Leeuwarden

In de functie van intercedent/backoffice ben jij voornamelijk bezig om passende banen te zoeken voor de inschrijvers die zich op kantoor hebben ingeschreven.Zo doe je de gehele werving en selectie. Van het maken van de vacaturetekst, contracten tot de 1e werkdag evaluatie van de uitzendkracht.Ook heb je veel contact met klanten en ben je niet bang om de auto te pakken en op de koffie te gaan.Jij kijkt naar wat er mogelijk is, ziet kansen en zorgt voor de goede match met kandidaat en opdrachtgever.

Wasstraatmedewerker - Heerenveen

In deze functie ben jij 5 dagen in de week aan de slag bij een van de leukste wasstraten van Nederland! De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. De zondag + 1 andere dag ben jij vrij en kan je genieten van je weekend! Je helpt de klanten in de wasstraat met het kiezen van een wasprogramma. Tijdens de programma s door babbel je met de klanten en zorg je ervoor dat ze de volgende keer weer met een vieze auto bij jou terug komen.

Handige Harries - Heerenveen

Onze monteurs worden in teamverband ingezet op projecten in de regio, nationaal, Europees en met enige regelmaat wereldwijd. Met name de fabricage omgeving voor machine- en apparatenbouw, voeding- en verpakkingsindustrie is voor ons zeer bekend terrein.Ca. 40% van onze werkzaamheden betreft het verplaatsen van bestaande machines, de resterende 60% bestaat uit het plaatsen en assembleren van nieuwe machines op locatie.

Trappensteller - Heerenveen

In deze functie ga je als handig persoon bij klanten langs om hier op maat gemaakte trappen te leveren en installeren. Je bent bereid om je best te doen en een uitstekend resultaat achter te laten.

Operator / Productiemedewerker - Leeuwarden

De productie bestaat uit twee onderdelen: de productie van de deurrompen en de machinale. Bij het produceren van deurrompen worden de vele deurtypes opgebouwd en geperst. Binnen de machinale worden alle denkbare toegevoegde waarden aangebracht. Dit kan zijn het contour frezen van de deur om deze uniek te maken voor het ingemeten kozijn in nieuwbouw of renovatie projecten.

Magazijnmedewerker - Klusjesman - Joure

Je gaat voor twee dagen in de week aan de slag als magazijnmedewerker. De rest van de week ga je aan de slag als klusjesman. Hierbij doe je zelfstandig allerlei klusjes. Deze zijn erg gevarieerd. Je moet dus echt twee rechter handen hebben. Het kan dus ook zo zijn dat je assisteert bij het plaatsen van hekwerken. Werk je nu bijvoorbeeld in de bouwsector en wordt dit te zwaar? Dan is dit ideaal voor jou!

Industrieel Schoonmaker - Nunspeet

Voor deze functie in Nunspeet zijn wij op zoek naar 2 industrieel schoonmakers die niet bang zijn om een volledige werkweek aan de slag te zijn!De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en 1x in de maand een weekend (150%!!). De werkzaamheden starten om 06:30 en eindigen om 15:00. Het kan zijn dat je incidenteel wat later begint en dus ook later eindigt. Dit alles wordt in overleg gedaan.Jij en je collega dragen zorg voor een schone fabriek. Je gaat met hoge druk spuit machines schoonmaken en diverse ruimtes. Dit alles gebeurd in een grote fabriek welke dagelijks industrieel gereinigd dient te worden. Fysiek is het zwaarder werk als de normale huishoudelijke schoonmaaktaken.

Productiemedewerker - Leeuwarden

In de functie van productiemedewerker ga je aan de slag in de 2- of 3 ploegendienst. Jij zorgt ervoor dat de machines blijven draaien en dat het eindproduct naar de wensen is van de klant.Tijdens je werk blijf je altijd oplettend en zorgt dat je eventuele afwijkingen op tijd meldt aan de voorman. Je zorgt dat het product goed gemaakt kan worden door het aanleveren van de grondstoffen en uiteindelijk zorg jij dat het product (met pakbon) klaar ligt voor distributie naar de klant!

Industriele Schoonmakers - Heerenveen

Wij zoeken 2-3 mensen (mannen en vrouwen) die graag willen werken als Industrieel Schoonmaker. Je werkt maandag t/m vrijdag in de avonduren. Je begint vanaf 21.00 uur en je werkt 7,5 uren. Je werkzaamheden betreffen schoonmaken van machines, wanden, vloeren. Af en toe maak je schoon vanaf een trap, maar niet hoog in verband met de veiligheid.

Schilder - Leeuwarden Sneek

Werkzaamheden betreffen voornamelijk het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk en in de meeste gevallen het buitenwerk. Hierbij komen werkzaamheden voor als het voorbewerken en behandelen, aanbrengen van verf en de afwerking. Je werkt voornamelijk zelfstandig.

VCA-krachten - Leeuwarden

Je kan diverse fysieke werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast houdt je van aanpakken en ben je in het bezit van een VCA-certificaat.

Industrieel schoonmaker - Friesland

Als industrieel schoonmaker ga je aan de slag bij verschillende projecten van onze inlener op verschillende locaties in Friesland.Je werkt samen met andere collega s en zorgt ervoor dat alle ruimtes & machines schoon zijn.Ben jij een harde werker die graag zijn/haar handen uit de mauwen steekt?In deze functie is het van belang dat je een ijzersterke mentaliteit hebt. Er zijn voldoende meerij opties beschikbaar. Wil je doorgroeien in het bedrijf? Dan is een rijbewijs heel mooi meegenomen!

Productiemedewerker - Wijnjewoude

Je begint in de in de ochtend om 07.00 uur met het maken en afbakken van verschillende lekkernijen. Vervolgens heb je van 12.00 - 13.00 uur pauze. Daarna werk je door tot 15.00 - 15.30 uur. Deze functie is o.a. uitermate geschikt voor schoolverlaters. Het is een vacature voor vijf dagen in de week. Wij zijn echt op zoek naar iemand die woont in de straal van 15 km rondom Wijnjewoude.

Bouwopruimer - Groningen

Je gaat aan de slag bij een project in Groningen - Bijum. De werktijden zijn van 07.00 - 16.00 uur.De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Vanwege de komende bouwvak is de klus in eerste instantie voor twee weken. Bij goed bevallen is de kans groot dat je na de bouwvak verder mag of dat je op een andere klus wordt geplaatst.

Trappen monteur - Kampen

Als handige man of vrouw ga je langs bij klanten om hun trappen te renoveren. Je hebt oog voor perfectie en je bent bereidt om je uiterste best te doen om de klant tevreden te maken.

Evenementenbeveiliger - Leeuwarden

Voor diverse grote en kleine evenementen in Noord Nederland worden onze QAG Combipool evenementenbeveiligers ingezetJe gaat diverse werkzaamheden behorend tot de beveiliging uitvoeren.o.a. toegangscontrole, verkeer regelen, visitaties, crowd control, toezicht houden, ordehandhavingIndien je daarvoor belangstelling hebt kunnen we je ook werkzaamheden aanbieden in de pool van twee gerenommeerde beveiligingsbedrijven (waarvan eentje een internationaal bedrijf) voor mobiele surveillance- en objectbeveiligingswerkzaamheden.Bij u00e9u00e9n van deze bedrijven kom je in ieder geval ook in hun pool voor evenementenbeveiligers en door de combinatie die we kunnen aanbieden vanuit de QAG Combi pool kun je zo wellicht ook meer u2013uren maken dan vanuit een losstaande op zichzelf staande pool.Instroom als beveiliger bij u00e9u00e9n van deze bedrijven in dienst behoort (op de termijn) tot u00e9u00e9n van de mogelijkheden.

Schoonmaakmedewerker Ameland - Hollum

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Friesland zijn wij opzoek naar een schoonmaakmedewerker. Je gaat op de vrijdagen aan de slag en zult als je niet van Ameland komt met de eerste boot richting Ameland gaan. De reiskosten krijg je vergoed. De werkdag duurt tot 17:00.

Schoonmaak medewerker (vroege vogel) - Heerenveen

In deze functie draag je zorg voor het bijhouden van kantoren, de hal en toiletten. In opdracht van onze opdrachtgever kunnen ook andere taken tot je pakket behoren. In verband met de openingstijden van het betreffende pand vinden de werkzaamheden vroeg in de ochtend plaats. Je werkzaamheden starten om 06:30 en duren tot 09:00.Eventueel zijn er aansluitend nog een aantal uren bij te doen.

Productiemedewerker Bakkerij - Holwerd

Je begint in de in de ochtend om 07.00 uur met het maken en afbakken van verschillende lekkernijen. Vervolgens heb je van 12.00 - 13.00 uur pauze. Daarna werk je door tot 15.00 - 15.30 uur. Deze functie is o.a. uitermate geschikt voor schoolverlaters. Het is een vacature voor drie tot vier dagen in de week. Wij zijn echt op zoek naar iemand die woont in de straal van 15 km rondom Holwerd.

Vrachtwagenchauffeur - Heerenveen

Ben jij een professional met passie voor het vak die het leuk en interessant vind om met bijzondere ladingen om te gaan.Het werkgebied betreft met name Nederland. Buitenlandse ritten zou tot de mogelijkheden behoren.

Scheepstimmerman - Harlingen

- Vanaf werktekening monteren en repareren van hout zowel interieur als exterieur; - Maken, repareren en plaatsen van meubels;- Aftimmerwerkzaamheden;- Plaatsen van hang en sluitwerk;- Rapporteren naar leidinggevende.

Planner - Heerenveen

Je gaat aan het werk als planner. Je gaat medewerkers aansturen en hebt veel contact met de werkvloer. Ook zorg je voor de planning en ben je bezig met een stukje werkvoorbereiding. Er is ook nog veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Beveiligers - Heerenveen

Uren maken als beveiliger!! Je bent beveiliger met een MBO-2 diploma beveiliger of nog in opleiding en moet nog stage-uren maken en je wilt graag je uren maken als beveiliger?Dat kan. Je kunt zelfs kiezen wat je wilt doen en hoeveel en vaak je als beveiliger beschikbaar bent.Vanwege de grote toename in het aantal opdrachten en opdrachtgevers, ook buiten Fryslan, zoeken wij nu onder andere ook kandidaten uit de provincie Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevopolder.Je kunt kiezen uit - een combinatie van- :Evenementenbeveiliger (Vooral in Fryslu00e2n en soms in de directe omgeving)Mobiele surveillance werkObjectbeveiligingVerkeersregelaarAnder (uitzend)werk Als je je aanmeldt wordt in ieder geval met jou bekeken of je bij u00e9u00e9n of zelfs wel beide van de twee aan de QAG Combipool deelnemende gerenommeerde beveiligingsbedrijven uit Leeuwarden aan de slag kan.Daarnaast gaan wij voor jou aan de slag om je ook bij andere beveiligingsopdrachten in te zetten en kun je dus ook nog kiezen om benaderd te worden ander (uitzend)werk.Met de QAG Combipool kunnen wij jou als beveiliger nog meer uren werk aanbieden.Voordeel is dat alle werkzaamheden gebeuren vanuit u00e9u00e9n loongevende uitzendwerkgever en je dus bij alle werkzaamheden de loonheffingskorting toegepast zou kunnen krijgen en vanuit u00e9u00e9n loongevende uitzendwerkgever een loonstrook krijgt.De keuze is geheel aan jou wat jij wilt en waar jij voor kiest.Meld je nu aan door je CV te mailen naar werk@banen-centrum.nlWie weet ben jij dan volgende week al aan het werk.Voor meer informatie kun je bellen met Wiebe Jelsma, Dennis Postma of Aukje Dijkstra op 088-0233833 optie 2 (vestiging Leeuwarden) b.g.g. 0513-645686.